Uvjeti kupovine

1. Načini plaćanja:

  • pouzećem (gotovina i kartice) – kupac gotovinom plaća naručenu robu dostavljaču po preuzimanju pošiljke. Moguće je platiti dostavljaču i karticom.
  • po predračunu – kupac plaća naručenu robu na naš bankovni račun. Proizvode šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem računu.
  • Paypal – plaćanje putem Paypal računa
  • Aircash – plaćanje putem Aircash-a

2. Dostava

Proizvode dostavljamo putem dostavne službe DPD na vaš kućni prag.  Na otoke koji nisu povezani mostovima, narudžbe isporučujemo putem GLS-a.

Cijena dostave je 4.00 € (30.00 kn).

Dostava je BESPLATNA za sve narudžbe proizvoda iznad 50 € (376,73 kn).

Sve narudžbe pristigle do 14 sati, otpremamo idući radni dan. U slučaju plaćanja narudžbe putem predračuna, paket otpremamo po vidljivoj uplati. Kupac može poslati potvrdu o uplati na email josipsudic@gmail.com kako bi ubrzao proces isporuke.

DPD primatelju šalje obavijest SMS-om o vremenskom razdoblju u kojem će paket biti isporučen.

3. Izjava o privatnosti

OPG Josip Sudić se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. OPG Sudić će povremeno kupcima slati email i SMS poruke u svrhu obavijesti o ponudi, akcijama i sličnom, a kupac može odabrati želi li i dalje primati email i SMS poruke ili da se njegov kontakt ukloni sa liste koja se koristi za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici OPG Josip Sudić i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

4. Povrat i reklamacije

OPG Josip Sudić se obavezuje isporučiti proizvod koji odgovara okvirnom opisu proizvoda navedenom na stranicama www.opg-sudic.hr.

Reklamirani proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom (etiketom).

Pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji imaju skrivenu manu ili oštećenje, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta, kupac ima u roku od 14 (četrnaest) radnih dana po primitku pošiljke. OPG Josip Sudić će na osnovu opravdanog zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku trideset (30) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da se zamjenski proizvod ne može isporučiti, moguć je samo povrat sredstava.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta.

Reklamacija se ne priznaje ukoliko je kupac svojom greškom naručio pogrešan proizvod ili mu se naručeni proizvod ne sviđa, osim ako je spreman na sebe preuzeti manipulativne troškove povrata robe.

Ukoliko kupac ipak odluči vratiti robu, može to učiniti isključivo na svoj trošak, pod uvjetom da mu uplaćena sredstva vraćamo na njegov bankovni račun.

Adresa za povrat robe: OPG Josip Sudić, Sv. Antuna Padovanskog 67, Selna, 35212 Garčin. Potrebno je naznačiti “Povrat robe” i razloge povrata.