Pčelinja/imuno bomba (med+cvjetni prah+propolis), 720 ml

15.93 

 

 

Kategorija:

Opis

15.93 € / 120.00 kn

Pčelinja bomba je mješavina meda, propolisa i cvjetnog praha. Pomaže u podizanju imuniteta.

Osobe alergične na neki od sastojak trebaju izbjegavati konzumaciju.

 

Pakovanje: 900 g

15 comments on “Pčelinja/imuno bomba (med+cvjetni prah+propolis), 720 ml

 1. Kupljen po preporuci, trosi se druga tegla, a treca je vec u zalihama! Odlican proizvod, nadam se da ce pomoci oko dizanja imuniteta!

  1. Otkako ga moj suprug pije, zaobišli su ga svi virusi u kući. Jedini od 5 članova koji je pošteđen bolesti. Svaka čast na odličnom proizvodu.

 2. Imuno bomba. Vrh proizvod. Od kako mali (3 godine) uzme jednu zlicicu na dan, konacno smo mirni. Ide u vrtic i evo hvala Bogu nemoramo izostajati s posla zbog njega kao prije. Sva djeca šmrkava u vrticu, on ne. Najbolji proizvod, svakako preprocujem svima 🙂

 3. Naručeno,par dana isporuka,imuno bombavrhunska,vrijedi svakog centa,samo tako nastavite sa radom,Vas kupac i dalje!

 4. Imuno bomba. Vrh proizvod. Od kako mali (3 godine) uzme jednu zlicicu na dan, konacno smo mirni. Ide u vrtic i evo hvala Bogu nemoramo izostajati s posla zbog njega kao prije. Sva djeca šmrkava u vrticu, on ne. Najbolji proizvod, svakako preprocujem svima 🙂

  1. Poštovana!
   Medicinska struka savjetuje da med ne koriste djeca ispod jedne godine iako ima tekstova koji tu granicu pomiču i do 2 godine pa se i mi držimo te granice kad je u pitanju savjetovanje kupcima. Kod konzumiranja također treba voditi računa da li je osoba alergična na neki od sastojaka imuno bombe (cvjetni med, cvjetni prah i propolis).

 5. Koristim ovo za svog 4-godišnjeg sina od prosinca prošle godine, primjetila sam da je od tada puno zdraviji, ukoliko bi se i malo prehladio dok haraju viroze u vrtiću on ne bi dobio čak ni temperaturu. Jako sam zadovoljna i svima bih ga preporučila.

  1. Poštovana!
   Nije Vam potreban nikakav kod za narudžbu. Kod se jedino upotrebljava kad želite iskoristiti neki od popusta koji povremeno njdimo svojim kupcima.
   Lp

 6. Imuno bombu koristim za podizanje imuniteta kod osobe koja je nažalost oboljela od karcinoma.
  Sve pohvale i preporuke za proizvod.
  Usprkos kemoterapiji koja iscrpljuje organizam krvna slika super,od viroza ni v!
  Napominjem,proizvod koristimo već pola godine!
  L.P.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)